h1

L’empresa

L’empresa MÍTIC Gestió Cultural, és una empresa catalana dedicada a serveis culturals, molt especialment orientats en el camp de la història de Catalunya, i que dedica els seus esforços, en fomentar la recerca, la recuperació i la difusió de la història del nostre país.

L’aplicació de la historiografia al turisme cultural, és un camí de futur que moltes viles i ciutats han començat a emprendre, i MÍTIC Gestió Cultural, és un referent de qualitat, de gestió i d’oferta amb un missatge molt entenedor i clar pel públic com és el de la voluntat de recuperar un imaginari històric, de vegades força desconegut i que atrau l’atenció i l’interès de tots els públics i de totes les edats.

La nostra empresa ofereix un ampli ventall de serveis per als vostres projectes culturals. Simplement contacteu amb nosaltres i us oferirem el millor assessorament.
Serveis: Exposicions, Audiovisuals, Conferències, Cicles i cursos, Recreacions, Mercats medievals, Rutes guiades, Música en directe, Menús gastronòmics, Patrimoni arqueològic, Investigació, Assessorament, Merxandatge, Disseny i gestió web, etc.

Som els editors des de l’estiu de 2015 de la revista digital d’àmbit comarcal, El Far de l’Empordà, revista d’informació general i d’actualitat. En els seus primers mesos de funcionament, ja ha superat les 18.000 lectures mensuals, consagrant la publicació com una de les més exitosas del moment.

Pel que fa a activitats culturals, us oferim també, un bon grapat d’activitats organitzades conjuntament amb el Cercle Català d’Història. Entre d’altres, trobareu activitats d’entrada lliure, com conferències, tertúlies, etc, i d’altres com rutes culturals guiades, totes elles preparades pels nostres profesionals.
Rutes guiades: “Els Comtes-reis catalans”, “Les rutes sobre Cristòfor Colom”, “Rutes històriques i paranormals”, etc.

+Info: www.mitic.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: