h1

Facebook i Twitter

Si desitgeu seguir els post de CATHALONIA des de Facebook, podreu fer-ho des de la plana que he dedicat al blog. Estaré encantat si feu un “M’agrada” i si compartiu amb els vostres amics tot allò que considereu oportú.

http://www.facebook.com/cathalonia.blog

Com quasi tothom avui en dia, disposo també del meu espai al famós Facebook, amb un bon grapat d’amics que ja superen el número de 5000. Podeu deixar-me allà mateix els vostres comentaris, consultes o tot el que sigui del vostre interès. No dubteu en contactar amb mi per a tot allò en que pugui ajudar-vos.

http://www.facebook.com/joaquim.ullan

 També podeu unir-vos si ho desitgeu, al nostre grup del Cercle Català d’Història i conèixer d’aquesta manera, la feina que realitzem de recerca, recuperació i difusió de la història de la nostra nació, especialment d’aquella que ha estat tergiversada, esborrada o manipulada.

La nostra empresa, MÍTIC Gestió Cultural, també te la seva plana a Facebook, a fi de que pogueu conèixer totes les activitats que des de la mateixa, produïm per a tots els nostres clients.

http://www.facebook.com/mitic.cat

De igual manera, també som presents al Twitter, i des d’allà podreu seguir també total’activitat que generem que com sabeu, no és pas poca. Em podeu trobar a:

http://twitter.com/joaquim_ullan

No oblideu pendre nota d’aquestes dresseres. L’adreça del Cercle Català d’Història al Twitter és la següent:

http://twitter.com/cerclecatalahis

T’agrada la història, vols conèixer més de Catalunya, no entens perquè succeeixen certes coses? No et quedis sense saber que passa al Cercle Català d’Història o a MÍTIC Gestió Cultural !!!

%d bloggers like this: