h1

Jesus Delgado, Jack l’Esbudellador a Cuatro i RTVE

Abril 20, 2015

jack1

jack4De la mà del policia i grafòleg forense Jesús Delgado, el programa d’Iker Jiménez, “Cuarto Milenio” del Canal CUATRO, va fer un repàs per tots els sospitosos que les diferents teories han assenyalat com Jack l’esbudellador, fins a acabar en un, molt conegut i inesperat, on la seva grafologia coincideix sorprenentment amb les cartes del cèlebre assassí de prostitutes.

Ara, el darrer llibre d’en Jesus Delgado on s’explica detalladament la recerca duta a terme per ell mateix i les conclusions a las que ha arribat, va adquirint un fort ressó mediatic i el món periodístic comença a cercar entrevistes amb l’autor.

Darrerament ha estat el torn de RTVE qui ha entrevistat a l’expert en grafologia i autor de “Informe Policial: La Verdadera Identidad de Jack El destripador“. En les següents imatges, dos moments de l’esmentada entrevista que s’emetrà durant la Diada de Sant Jordi.

jack3

Autor també de “Cristóbal Colón – Su origen y vida investigados con técnicas policiales del siglo XXI“, de ben segur no deixarà a ningú indiferent.  Prepareu-vos pel proper treball de Jesus Delgado!

Joaquim Ullan
President del Cercle Català d’Història

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: