El Colom literari i el Colom històric a Palafrugell

cartell.jpgEl passat divendres 17 d’octubre, l’ANC-Palafrugell va organitzar al Museu del Suro, una conferència al voltant de la darrera obra de la M. Carme Roca, “L’Enigma Colom“, i a la que vaig ser convidat a participar-hi. L’acte va començar a 2/4 de 9 del vespre i va estar presentat per en Joan Deulofeu.

L’acte es va dividir en dues parts. En la primera, la M. Carme Roca ens va donar una visió general de la seva novel.la així com dels principals aspectes que la van dur a escriure sobre aquest controvertit personatge.

En la segona part, vaig tenir l’oportunitat de donar una visió històrica del personatge apropant al públic assistent al coneixement que ens han aportat les darreres recerques tan les realitzades des del Cercle Català d’Història com des d’altres organitzacions que s’hi dediquen.

Des d’aqui només agraïr al’ANC-Palafrugell que comptes amb mi per a aquesta activitat, a la M. Carme Roca que tingués a bé compartir taula amb mi, i al públic assistent el seu interès que ens va dur a allargar l’acte per damunt de les dues hores.

IMPORTANT: Per a tot el públic interessat en aquesta obra, informar-los de que conjuntament amb la seva autora, hem creat una ruta guiada a peu pels principals llocs protagonistes de la novel·la. Per a més informació, visitar el portal www.discoveringcolumbus.com

Moment de la presentació d'en Joan Deulofeu (ANC-Palafrugell)
Moment de la presentació d’en Joan Deulofeu (ANC-Palafrugell)
Un altra moment de l'acte
Un altra moment de l’acte
Un moment de la meva intervenció
Un moment de la meva intervenció

Joaquim Ullan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s