h1

Duran i Lleida i la seva incomoditat

febrer 16, 2014

duran-i-lleidaEn Duran i Lleida es un autèntic supervivents de la política, o millor dit, vividor de la política. Tan és així que ja porta al voltant de 30 anys com a diputat al congrés dels diputats i quasi ningú li coneix altra activitat que no sigui la d’habitar pels passadissos de l’edifici de la Carrera de San Jerónimo o presidir no se quines comissions d’exteriors del congrés.

En Duran és un cadàver polític i tot i així aconsegueix fer creure al personal, que la seva figura en l’escena catalana es transcendental. De totes maneres la realitat és ben diferent. El president Mas ja fa molt temps que el va desactivar i ara, l’única cosa que resta per veure és en quin moment es produeix el replegament definitiu.

En tots aquests anys de democràcia, en cap moment hem possat a prova el múscul d’Unió Democràtica de Catalunya, ja que aquesta sempre ha anat del bracet del germanet gran, Convergència. Ara però, s’apropa el moment de veure si aquesta UDC seguint les ordres del “jefe del puente aéreo”, trenca peres amb CDC o si decideixen que això de perdre cadires, càrrecs i sous no és gaire bona cosa i engeguen al seu ja passat de moda cap de llistes cap al cementiri polític més llunyà.

Sigui com sigui, els amics del “puente aéreo”, ho tenen força complicat ja que cada dia que passa, les enquestes son més aclaparadores i ja queden poques excuses més, per mirar de mantenir la barricada. Mentre que en Duran cada cop està més convençut que l’Estat no farà cap proposta, tampoc no veu clara la política exterior del Govern Mas i tot i que reconeix que l’estat espanyol aplicarà la piconadora, segueix sense definir-se sobre el dret a decidir. Finalment acaba reblant el clau en dir-nos que viu amb incomoditat el procés sobiranista.

Ai Duran, per alguna cosa serà. Que poc en queda al corral!

Joaquim Ullan

Anuncis

One comment

  1. LA CORNUCOPIA ESTA CORCADA………Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: