h1

Comptes corrents a Suïssa

Abril 4, 2013

Caixa fortaNo cal dir que tot allò que passa a la política espanyola es ben bé “de traca i mocador”. La quantitat d’impresentables i de gent incapacitada per desenvolupar la feina que els hi pertoca és de proporcions considerables. Difícilment trobarem una república bananera amb aquest grau d’irresponsabilitat.

Ara fa uns mesos, en plena campanya electoral i com aquell que no vol la cosa, un rotatiu madrileny de reconeguda ideologia política i amb reconeguts serveis a l’estat, feia publica la denúncia de l’existència a Suïssa de comptes corrents no declarats, propietat del president de la Generalitat, Artur Mas. Els agents Mortadelo i Filemon atacaven de nou….

A partir d’aquí, el femer en que es va convertir tan la política estatal com la nacional, van ser delirant. Uns demanant la dimissió del president, altres demanant explicacions, altres sense saber que demanar i així anar fent.

Han passat els mesos, i ara ens trobem en una situació ben curiosa. Des de la mateixa Suïssa, s’ha desmentit l’existència d’aquests comptes, alhora que el ministre de l’interior ha quedat al peu dels cavalls en tot aquest affair. Això si, no li preguntin si dimitirà. Per altra banda, l’explosió del famós cas Bárcenas ha fet que apareguin comptes en aquell nevat país europeu, de personatges lligats al PP, i per acabar-ho d’adobar, ara ens diuen (caldrà contrastar-ho) que fins i tot el monarca espanyol, el dels elefants, també hi té diners des de fa molts anys. Veure-ho per creure-ho.

Per cert, en Fernàndez Diaz, la Cospedal, en “Sandokan” Montoro”, en Barcenas, el monarca dels elefants, la Alicia Sánchez Camacho (alias “la Camarga”), etc…, ha plegat ja algú de tots aquests?

A aquest pas, no caldrà que proclamem la independència ni per referèndum ni per DUI. Penso que amb la incompetència, nul·litat, i medievalisme de l’estat espanyol, ells mateixos ho faran per nosaltres. I que així sigui, perquè Catalunya, de covards i traïdors avui n’és plena!

Joaquim Ullan

Anuncis

One comment

  1. ELS CATALANS DE VERITAT SOM NOBLES I ENS AGRADA LA JUSTICIA COMENÇAN PER COLOM I SEGUIN LA HISTORIA DE METIDES QUE FAN PUDÓ. VISCA CATALUNYA INDEPENDENT!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: