h1

La Vanguardia: Boicot a l’estat català (5)

Desembre 22, 2012

La realitat de com els poders fàctics sempre disfressats de “catalanistes de tota la vida”, defensen els seus interessos econòmics i ideològics, i de com els importa “tres pebrots” la ruïna de la nació catalana. Per guanyar aquesta guerra cal conèixer bé, “qui és qui”.

El perquè de tot plegat de “La Vanguardia”

Semàfors vermells a Mas i Mas-Colell, articles demolidors de Zarzalejos, editorials de Pepe Antich castigant durament a Artur Mas, i noticies lloant Duran, per què?

foto4Una possible pista l’aporta el digital Som Noticia, que segons explica, el mateix dia que es materialitzava el Pacte per la Llibertat, Duran i Lleida acompanyat de Sánchez Llibre, es reunia a l’Hotel Arts de Barcelona amb el director de La Vanguardia, José Antich i el portaveu del Grupo Godó, Màrius Carol, suposadament, per conspirar contra el procés independentista. El moment va quedar plasmat en un a fotografia que Som Notícia ofereix en exclusiva. Sigui com sigui –potser es van reunir per parlar del Barça- el fet és que l’endemà d’aquesta trobada al restaurant Enoteca, el diari del conde de Godó coincidia en la seva portada amb la del diari “El Mundo”, en subratllar que Mas s’havia rendit davant ERC, mentre abonava les tesis d’Unió “Unió critica la pressió fiscal de l’acord”.

La Vanguardia ja torna a anar “pel bon camí”

Després de l’aposta del diari del Grup Godó per CiU i el sobiranisme, va venir la tebior de l’endemà de la davallada electoral de CiU, i poc després l’hostilitat contra Artur Mas i tot allò relacionat amb el pacte CiU-ERC. Queda clar que el conde de Godó no vol passar a la Història com “el primer Gran d’Espanya que porta a Catalunya a la seva ruptura amb Espanya”, com l’acusaven des de La Razón – és a dir Lara Bosch-. Amb l’editorial d’ahir Pepe Antich es vol fer perdonar, davant el propietari del Grup Godó i també davant Duran i Lleida que ahir ballava per un peu encantat com estava amb l’editoeial de José Antich, per la coincidència fil per randa amb les tesis de Duran, casualitat o el dinar a l’Enoteca va donar els primers fruits?

Font:
Publicat al portal DIRECTE.CAT del 20/12/12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: