h1

La Vanguardia: Boicot a l’estat català (4)

Desembre 22, 2012

La realitat de com els poders fàctics sempre disfressats de “catalanistes de tota la vida”, defensen els seus interessos econòmics i ideològics, i de com els importa “tres pebrots” la ruïna de la nació catalana. Per guanyar aquesta guerra cal conèixer bé, “qui és qui”.

La Vanguardia contra Catalunya

Posa un semàfor vermell a Mas-Collell pel decret sobre l’impost als dipòsits bancaris

El Govern va decidir ahir crear un impost sobre els dipòsits bancaris que recaptarà uns 500 MEUR l’any, i d’aquesta forma, s’avança a l’Estat, que va anunciar aquesta figura a tipus zero, tot i que encara no l’ha aprovada formalment, i es blinda així davant la maniobra de l’executiu espanyol. Aquest tribut i inclou una clàusula perquè no tingui repercussió en els clients. Aquesta iniciativa que beneficia clarament els ciutadans de Catalunya pel rotatiu del Grup Godó mereix un semàfor vermell, mentre la maniobra de Rajoy feta clarament en perjudici de Catalunya no mereix cap crítica a ulls de La Vanguardia.

foto3La portada de La Vanguardia com la de “El Mundo”

Que Pepe Antic i Pedro Jota facin titulars en el mateix sentit l’endemà que s’hagi anunciat el pacte de la llibertat hauria de fer pensar als seus lectors. La Vanguardia ha titulat “Mas cedeix davant ERC” i El Mundo, “Mas se rinde ante ERC”, la única diferència és que La Vanguardia creu que el motiu de l’acord no és altre que la voluntat de Mas de garantir-se el Govern i en canvi El Mundo, molt més generós, posa l’accent en el referèndum il·legal el 2014. La línia argumental de El Mundo sobre l’acord coincideix plenament amb la visió de La Vanguardia, només cal llegir l’editorial de Pepe Antich d’avui en la línia del que defensen els lobbys de poder: el pacte CiU-ERC portarà Catalunya al desastre econòmic i a la confrontació radical amb el Govern d’Espanya, a més de perjudicar la classe mitja catalana i fer perdre vots a CiU. Aquest serà el nou “tantra” de La Vanguardia.

Font:
Publicat al portal DIRECTE.CAT del 19/12/12

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: