h1

La Vanguardia: Boicot a l’estat català (1)

Desembre 22, 2012

La realitat de com els poders fàctics sempre disfressats de “catalanistes de tota la vida”, defensen els seus interessos econòmics i ideològics, i de com els importa “tres pebrots” la ruïna de la nació catalana. Per guanyar aquesta guerra cal conèixer bé, “qui és qui”.

El Grup Godó s’atreveix a posar un semàfor vermell a Mas, però no a Rajoy

Rajoy enganya els pensionistes, Camacho va atiar la por alertant que una Catalunya independent no podria pagar les pensions i La Vanguardia hi passa de puntetes

foto0La Vanguardia, en un acte de fermesa, va posar un semàfor vermell a Mas pel seu resultat electoral, sorprèn però tanta fermesa amb el President i tanta pietat amb el Govern Rajoy quan aquest ha incomplert una de les seves promeses més socials com és no actualitzar les pensions. Recordem que Sánchez Camacho va utilitzar la por a no cobrar les pensions en una Catalunya independent i resulta que és Espanya, que al pas que porta, no podrà pagar les pensions, perquè a més a més de no actualitzar-les segons l’augment del cost de la vida, el Consell de Ministres ha decidit posar la mà als fons de reserva per import de 4.000 milions d’euros per poder pagar la paga extra de Nadal. Con va demostrar el Cercle Català de Negocis amb una Catalunya independent els nostres pensionistes tindrien garantida una millor pensió i una actualització de les seves pensions.

Romandre a Espanya posa en risc les pensions dels Catalans

En aquest informe del Centre Català de Negocis (CCN) és diu molt clar que les pensions dels catalans i catalanes sí que estan en perill si formem part d’Espanya, “Catalunya finança part les pensions de la resta d’Espanya, aportant més del 29% del fons de reserva de la Seg. Social”
Un dels riscos que té el model espanyol de pensions és que el seu fons de reserva en un 88% està actualment invertit en deute espanyol, que es troba en una situació de risc, però d’això La Vanguardia en fa un silenci total.Com a prova de la poca garantia del deute espanyol és que en només 3 mesos els inversors estrangers han retirat 62.000 milions d’euros del deute públic espanyol.

El Grup Godó li perdona a Rajoy els seus incompliments mes socials

És incomprensible que La Vanguardia li perdoni al Govern Rajoy els seus incompliments més socials i en canvi pretengui debilitar a Mas fins i tot abans que comenci les negociacions per formar un govern estable.

Font:
Publicat al portal DIRECTE.CAT del 01/12/12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: