h1

Agents de l’estat?

Agost 30, 2012

Aquests dies em bull la sang i quant això passa, un no pot deixar de donar-li voltes al cap. Escoltant personatges com en Nuñez Feijoo dient que “Galícia paga i Catalunya pide”, o d’altres com el pallasso aquell extremeny que incitava a l’alcalde Trias a que “si té cojons, que meu digui a la cara” (o alguna cosa similar), o també escoltar la mofa dels espanyols pel fet de demanar un rescat al lladre que dia rere dia, any rere any, segle rere segle, ha buidat les nostres arques a fi de pogué pagar les seves festes i orgies, i com aquests calers només han servit per crear un estat de mala mort, d’un país de tercera divisió que no sap ni deletrejar la paraules DEMOCRÀCIA i RESPECTE, un no pot fer altre cosa que indignar-se i fartar-se ja de la inutilitat dels nostres polítics i de l’absència d’una defensa aferrissada del país.

Però crec també que de vegades cal baixar el suflé i fer alguna reflexió que ens pugui dur a algun lloc. Per exemple.

Seria possible que en algun país normal d’aquest món que patís la ignomínia, l’espoli, l’extorsió, la befa, la fustigació, la repressió i tot el que vostès vulguin més, els seus representants ja fossin d’esquerres, de dretes, verds, rojos, cristians, ateus, etc, no fessin pinya en defensa de la seva nació fins a les darreres conseqüències? Com és possible que a Catalunya, la vergonya siguin precisament aquests nostres representants que només fan que barallar-se entre ells com si no volguessin veure res més i defensar el país dels atacs extens?

Arribats a aquest punt, cal preguntar-se si els nostres representants son imbècils de debò o simplement estan realitzant una estratègia perfectament predefinida: La de desactivar a la societat catalana. Tots aquests senyors, líders polítics, sindicals, etc que tan s’omplen la boca, estan treballant realment per Catalunya o he de començar a pensar que son funcionaris de l’estat posats a dit per contenir als seus cabrejats representants? Dit d’una altra manera, la cúpula de la classe política catalana, està formada per agents de l’estat?

Penseu-ho bé. Si la resposta fos NO, llavors la única explicació que ens quedaria es que Catalunya té la desgràcia de tenir els polítics més inútils de la història de la humanitat, i això francament, tot i que en Pere Navarro i l’Alícia Sánchez Camacho s’apropen, em costa de creure-ho.

Si anem amb el lliri a la ma, no durarem ni dos telenotícies. L’11 de setembre és clau. Hem arribat a la fi del camí. O la Nació Catalana amb la seva gent al capdavant, pren el carrer i diu prou, o això s’ha acabat.

Depèn de nosaltres. Estem sols.

Joaquim Ullan

Anuncis

5 comentaris

  1. Més de la meitat de gent que viu a Catalunya no és catalana. A part d’aquests infiltrats, és trist dir que hi ha catalans “podrits” que militen al PP o Ciudadanos


  2. Puede que sea un problema de financiación pero cualquier persona con dos dedos de frente no gasta más dinero de lo que tiene disponible. Puedes quejarte pero lo que no puedes hacer es llevar a Cataluña a la ruina por jugar, que es lo que han hecho los gobernantes catalanes, a ser un estado


  3. És ben cert, bull la sang amb les paraules de Nuñez Feijoo dient que “Galícia paga i Catalunya pide”, I els nostres representants com si no se’n haguessin assabentat.


  4. Molt bona reflexió Quim, malauradament em sembla que l’has encertat de ple amb la majoria dels “representants polítics”.
    Els que treballem per compte d’altri tenim (salvant les distàncies) un símil molt proper i significatiu d’aquesta situació amb els “representants dels treballadors” que en la majoria de les empreses i excepte honroses excepcions, han estat afavorits els uns i col · locats per la mateixa els altres amb un objectiu clar, marejar la perdiu i passar-se les reivindicacions dels seus companys pel folre … fent el llit de pas als que sí que s’han pres les seves responsabilitats seriosament fins a acabar en via morta.
    Cal sospitar de tots aquells polítics d’ofici que amb la que ens està caient s’han fixat com a objectiu seguir vivint d’això sense mullar-se fins a les celles el proper 11 de Setembre.


    • Això de “marejar la perdiu” és una altre cosa que arroseguem dels tarats dels nostres veïns. Quan parles castellà dius “bailar el huevo”?Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: