h1

TV3 i la història oficial espanyola

Juny 12, 2012

Imagino que per més protestes que puguem fer, per una oïda els hi entra i per altra els hi surt, però de vegades realment és decepcionant el poc interès i desconeixement que tenim per la nostra història, per les recerques que es realitzen al nostre país, i en general la poca o nula ajuda que es presta en aquests àmbits.

Ahir dilluns al vespre, TV3 va emetre un nou reportatge de la sèrie CRONOS, dedicada a episodis importants de la història de la humanitat. El capítol d’ahir portava per títol “Amèrica abans de Colom”, i lògicament, els narradors no s’ho van pensar gaire en recordar-nos que Colom era italià, que Castella era un dels regnes més poderosos de l’època a Europa, que la reina Isabel era tan intel·ligent, que tenia un pla per conquerir el Nou Món, i un llarg etcètera de mentides que NO PODEM CONTINUAR PERPETUANT, i menys encara quant van en detriment de la nostra història i quant desenes de persones porten quasi un segle deixant-se la pell en recuperar la veritat que un dia ens van amagar, o millor dit, la història que un dia ens van espoliar!

Senyors de TV3, “la teva”, “la de tots”. Voldran assabentar-se algun cop, que Catalunya també va tenir una història grandiosa, que un dia ens la van furtar com ens furten les peles que a vostès els hi acabarà costant el coll, i que hi ha molta i molta gent que treballa per recuperar-la i que també mereixen el respecte de la televisió del seu país? la que ens toca pagar ?

Joaquim Ullan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: