h1

La falsificació del Quixot a la TV Mexicana

Juny 5, 2012

L’aparició del primer llibre d’en Lluís M. Mandado, “El Quixote va esborrar el Quixot” (Llibres de l’Índex), ha estat un dels primers resultats de les recerques que es duen a terme els darrers anys al voltant de la manipulació de la història i en especial del fals “segle d’or castellà“.

En els propers temps, seran moltes les sorpreses que ens endurem, i moltes les “emprenyades” que agafarem en conèixer les dimensions de l’espoli que a patit la nostra història. L’espoli fiscal, serà simplement una cosa de nens!!!

Doncs tornant al Quixot i a en Lluís M. Mandado, la notícia de la publicació d’aquest llibre, ha arribat fins a la TV mexicana, on no han tingut cap mena de rubor de parlar-ne obertament. Que maco seria que tants i tants professors d’història catalans porucs, veiessin que ningú ha adduït a aquests periodistes mexicans, i que aquests continuen treballant en els seus llocs habituals sense que els hi hagi sortit cap mena de protuberància estranya a la closca.

A en Lluís M. vull dir-li molt sincerament, FELICIATS! T’has plantat davant d’una camera, sense ocultar el teu nom ni la teva cara, i els hi has dit ben clar i ben alt, que el Quixote és una falsificació. Els que fa uns anys reien, cada cop tenen menys clar pogué aguantar la paradeta.

La veritat sempre sura, i amb un parell de collons, encara més!!!

Joaquim Ullan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: