h1

Les rutes dels Comtes-Reis Catalans

Abril 26, 2012

Si vols conèixer la història dels nostres Comtes-Reis, de les seves gestes i de tots aquells episodis que feren de la Nació Catalana la més gran de l’època, no pots perdre’t aquestes rutes guiades!

Aquest viatge a la història dels nostres Comtes-Reis, ens permetrà redescobrir els episodis més importants fins ara poc explicats i fer emergir aquella veritable Nació Catalana que d’una manera ben clara i ferma va definir molt bé el professor Pau Casals el 24 d’octubre de 1971 en aquell famós discurs que va pronunciar a la ONU: “Catalunya ha estat la nació més gran del món”.

Aquesta és una trilogia de rutes sobre els Comtes-Reis catalans, creades i posades en marxa per MÍTIC Gestió Cultural, que descobreix la història de la nació catalana fins al moment del seu màxim esplendor. Per conèixer aquesta gran història, ens endinsarem a la nissaga de la casa reial catalana, i passejarem pels carrers i edificis que en les seves diferents èpoques, van viure entre les seves pedres tots aquells històrics esdeveniments. Farem un viatge des d’aquella Barcino nascuda d’un imperi, fins a la conquesta del Nou Món…!

Amb la col·laboració del Cercle Català d’Història.

1- De la independència a l’expansió
2- La supremacia a la mediterrània
3- La conquesta del món

Joaquim Ullan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: