h1

Alfons López Tena

Abril 5, 2012

Per: Joaquim Ullan
Publicat al Blog Gran del subiranisme (www.diarigran.cat) el 29/03/12

Vull dedicar aquestes breus ratlles a la persona de n’Alfons López Tena, diputat al parlament de Catalunya per SI. D’ell escolto dir moltíssimes vegenades i falsedats, indignes de catalanistes de boquilla que bramen sense coneixement i que es creuen ser el melic del món.

Sense entrar a referir-me a la formació política a la que representa donat que no ve al cas, si vull fer algunes consideracions que crec hauríem de tenir en compte. Algunes de les acusacions que rep n’Alfons són per exemple las de xarnego, fill de militars, notari frustrat, míssil de CiU per dinamitar ERC, i un llarg etcètera de parides més.

Doncs anem a pams. N’Alfons López Tena, és com jo, un xarnego de pare castellà. Quina cosa més greu!!! Ja m’agradaria veure quants d’aquests catalans de dugues-centes o tres-centes generacions que és passen el dia bramant i als qui no se’ls veu el pel al camp de batalla són tan o més patriotes que nosaltres. Potser són més catalans la Camacho, en Mayor Zaragoza o en Rivera, oi?

Sobre lo de fill de militar i notari frustrat, ric per no plorar. Aquest personatge podria viure molt millor que tots nosaltres i en canvi, és a la sorra política dient les coses pel seu nom, clar i català, cosa que no tothom fa. Ja ningú recorda que en Macià va ser militar espanyol i en canvi no tenim dubtes de que va ser un dels més grans patriotes catalans del s.XX.

Míssil per dinamitar ERC? Per favor!!! Si ERC es basta sola per autodestruir-se!!! He escoltat a moltes persones aquest trist argument i em sembla mentida que a aquestes altures encara mantinguin aquest discurs. Que SI és un producte CiU, sempre ho he tingut clar, però per rebentar ERC?, res més lluny de la realitat. Encara no ens hem adonat que ens calia un independentisme d’americana i corbata?

L’Alfons López Tena, ha estat la persona encarregada i la única, que ha estat capaç de portar al parlament de Catalunya, és a dir, als altaveus màxims de la nostra representativitat, frases com “Espanya ens roba” o que “el PP té una política genocida anticatalana”.

Allò que era impensable fa uns anys, ara ja és una música corrent al Parlament tot i els intents del “personatge” de la presidenta De Gispert, per aturar-ho. A n’Alfons devem, que comencin a dir-se les coses clares a la màxima cambra catalana, i que comencem tots a tenir clar, que estem vivint un genocidi, qui el realitza, qui el representa a Catalunya, i quin és l’estat que un dia si i un altra també des de fa tres segles, ens ROBA.

Ens posem potser les piles o continuem mirant cap a Cuenca?

Joaquim Ullan
Cercle Català d’Història
29 de març de 2012

One comment

  1. Totalment d’acord Joaquim, penso que és un dels parlamentaris més valents que tenim, el que cal és que li agraïm la seva tasca i aprofitem la seva empenta per a fer pinya tots plegats.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: