h1

Dissabte 3 de març: Ruta “Colom (I)” i “Paranormal per la vila de Gràcia”

Març 1, 2012

El proper dissabte 3 de març, tindran lloc a Barcelona, una nova edició de les rutes culturals que organitzen conjuntament el Cercle Català d’Història i MÍTIC Gestió Cultural. El seus títols son :

“Cristòfor Colom i l’ocultació d’una nissaga del s.XV”
i
“Ruta històrica i paranormal per la vila de Gràcia”

En el cas de la ruta colombina, és la primera de les tres que realitzem, dues a Barcelona i una a Pals (Baix Empordà). Aquesta ja és la tercera temporada que les venim organitzant. L’èxit ha estat clar i evident, i us convidem a tots aquells que encara no les conegueu, a apropar-vos a conèixer una realitat ben diferent a la que us han explicat a les escoles. Ens cal rescriure la nostra història, ara més que mai. En la ruta descobrireu una nissaga noble i ocultada, la dels Colom de Barcelona, en una passeig apassionant que mostra la indefugible relació entre Cristòfor Colom i la capital catalana. Els orígens catalans del descobridor, els càrrecs i la família que el vinculen amb Barcelona.

En el cas de la ruta històrica-paranormal que transcorrer pels carrers de l’antiga vila de Gràcia, aquesta ens portarà a conèixer els llocs on es produir, un pacte amb el diable, els fenòmens poltergeists d’una antiga casa de Barcelona, el moviment espiritista que gaudia d’una gran reputació i els fantasmes que continuen obsessionant i atemorint els nostres pensaments…! Una ruta palpitant, de la ma d’una parapsicòloga professional en aquest camp. T’atreveixes …?

Més informació a: www.cch.cat / www.mitic.cat

Joaquim Ullan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: