h1

Carmeta Chacón: Game Over

febrer 6, 2012

El rei Ferran II, el Catòlic, no era pas una persona gaire estimada pels seus súbdits. A Catalunya se’l veia com el que era, un Trastàmara castellà, i a Castella el veien com un estranger. En aquelles ermes terres se’l coneixia a més, com el “catalanote”. Ves per on, possiblement el rei més important que van tenir els regnes peninsulars en tota la seva història, no va ser estimat en cap dels racons dels seus territoris.

Heus aquí que avui al segle XXI, tenim una altra “catalanota”, la Carme Chacón. Personatge que a tot i ser infinitament inferior en tots els aspectes que vulguem comparar, al rei esmentat, pateix de la mateixa enfermetat que ell, no té l’amor i l’estima dels seus súbdits. A Catalunya la veuen majoritariament com una traïdora a la nació. A espanya la veuen com el que és, una catalana. I ella és el que és, una catalana desitjosa de no ser-ho.

La Carmeta ha apostat fort i a perdut. La Carmeta ara ha de tornar a Catalunya, sense saber molt bé com presentar-se per aquestes contrades. Amb un PSC en una situació per culpa d’ella molt més crítica de la que tenia mesos enrera, i amb un PSOE que amb el “gran estadista” al cap en Rubalcaba, que l’arraconarà tot el que pugui i més, a la Carmeta se li presenta un futur polític molt i molt complicat.

Carmeta, vols un consell? Ves-te’n al poble del teu pare, que potser allà “los amigos del partido” t’endollaran en alguna regidoria o diputació. Potser també podrien buscar-te un escó en aquell parlament que hi ha a Brussel·les i que ningú sap per a que serveix. Però sobre tot Carme, ves-te’n ben lluny, perquè aquí a Catalunya, encara que fóssim un fossar, com be diem del de les Moreres… “no s’hi enterra cap traïdor, fins perdent nostres banderes serà l’urna de l’honor

Mira’t la part positiva, desde Can pistraus, podras cridar amb tota llibertat, “Viva España“!

Joaquim Ullan

8 comentaris

 1. Bon dia, Ullán

  Be, crec que has estat massa dur amb la Carme Chacón….tot i que per a mí no es santa de la meva devoció….
  A totes les reflexions que fas hi ha un marcat estil demonitori que no va més enllà de raonar a partir d’una premisa que tota persona que s’identifiqui amb l’Espanya fot fastic…Respectant tota o quasi be totes les maneres de pensar no crec que la solució a tots els problemes passin per encarar-los des de la fractura amb la resta de l’estat…Així té un nom i cognoms….victimisme visceral,jaaaaaaaaaaaaaaa.Una abraçada,Ullán!!!Xema Aliste


 2. Ja, Ja Al Parlament de Bruseles, el Cementiri dels Elefants, que en dic jo, on van a parar quasi tots els fracassats, inútils i alguns corruptes. Es com el quarto dels mals endresos del Partits Politics d´aquest pais que en diuen Espana o Spain ?


 3. Joaquim,
  Subscric punt per punt les opinions del teu article, tot i considerant que has volgut respectar allò del “políticament correcte”, perquè sinó les opinions foren encara més dures.
  “La Carmencita”, no crec que es mereixi l’apel•latiu de Carmeta, hauria de tenir molt difícil el seu retorn polític a Catalunya donat que, el que ella ha fet, fa envermellir de vergonya els traïdors,
  Parodiant al Governador del Banc d’Espanya, d’ella si podríem dir allò de que “és lo pitjor de lo pitjor”
  Salutacions,

  Josep Maria


 4. Apreciado Joaquim: Estoy totalmente de acuerdo con tu escrito referente a la Carmencita (que parece es la Polo de F gritando Viva Esp.) con todo este guirigay que ha montado, no solo se ha ido a pique ella, sino todo el Psc ya que según ella, todos sus correligionarios del Psc le daban el espaldarazo, cosa que no creo, pues hay en el partido muchos disidentes en no apoyar la gestión de Madrid, cuando toca es hacerlo a Cataluña, cosa que no han hecho.
  Sres. socialistas del Psc que amáis nuestra tierra y no sois “butiflers” formad el PSNC (N= Nacional) y otro gallo os cantará. pero recordar que tendréis que luchar contra el Psoe, pero los si, el apoyo de pueblo, cuando lo demostréis. Mientras tanto: un Zero como al remendón de Zapatero. He dicho.


 5. Com a tot polític que deixa un càrrec, jo vull que es fes una auditoria del seu patrimoni adquirit durant el temps en actiu en que quedi clar com l’ha obtingut i pagat.
  Després daixò, dos anys d’atur com a tots els subgectes de la Constitució i prou. Si ha tingut un bon salari ja tindrà millor rebost que jo.


  • Aixó es el que hauria de fer-se ambn tots els que ocupen cárrecs politics. Declaracio de bens al entrar i al soprtir. Y res de amparar-se amb les responsabilitats polítiques, que es la tapadora de cubells d´escombreríes mes grans de la história. I uns tribunals que els jutgessin igual que a tots els ciutadans de a peu., Ja n´hi ha prou de Priviliejats per dur el Carnet del Partit a la boca i poder o cagar-la o robar a la descarada. Tot plegat es un fástic. JAN_82,18.


 6. El PSC te que renaixé de les seves cendres com au fènix i treure’s tota la fracció de PSOE que porta enganxada a sobre si vol torna a tindre credibilitat a catalunya


  • El nostre Pais esta agonitzant per culpa dels Partits Politics que no evulucionen al ritme de la Societat. Están massa ben apoltronats. La raça Politica esta o caducada o corrupte, si no entra sang nova aixó no te arreglo.JAN_82,18Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: