h1

La història i la manipulació dels llibres

febrer 2, 2012

Encara hi ha moltíssima gent a la que li costa creure que la història de Catalunya, ha estat manipulada a mans plenes, especialment a base de rescriure llibres, tergiversant els textos, i convertint els escrits dels autors en qüestió, en narracions que poc o res tenien a veure amb la realitat.

Les diferents pragmàtiques dictades pels monarques castellans dels s.XVI al voltant dels llibres que parlaven d’Amèrica, son clars exemples del control que exercia la reialesa i l’església sobre tota font d’informació que pugues ser perjudicial pels seus interessos.

Avui dijous dia 2, em pogut llegir una notícia que encara que ridícula i patètica, no deixa de ser una mostra del que es la més crua realitat d’aquest país anomenat Espanya. Un país patètic en els seus fonaments, i patètic en el seu tarannà.

Retiren la senyera de l’edició en castellà d’un llibre infantil

La directora editorial d’Estrella Polar diu que també han eliminat la rosa del títol de la nova aventura de Geronimo Stilton

La directora editorial d’Estrella Polar, Patrizia Campana, ha confirmat que en la nova aventura de Geronimo Stilton “els editors castellans van retirar la referència a la rosa i la senyera a l’edició en castellà”. La nova aventura de Geronimo Stilton canvia el títol El llibre i la rosa, en català, per El día del libro, en castellà.

En una entrevista a El món a Rac-1, ha apuntat que “els editors castellans van retirar la referència de ‘la rosa’ al títol en castellà per fer més referència a la Fira del Llibre de Madrid i fer-ho una mica menys d’aquí. La senyera també l’han retirada”.

Campana ha dit que “de moment el llibre només es ven a Catalunya”, però ha afegit que “aquest llibre està fet i parit per nosaltres, però suposem que es vendrà a tot el món”.
 
D’altra banda, ha explicat que “la idea va ser nostra. Vam proposar una aventura que passés a Catalunya i el dia de Sant Jordi, el dia del llibre”. “El llibre està basat en una tradició nostra. És una història molt maca, una aventura de Geronimo Stilton que pot ser llegida a tot el món. No és un fullet turístic”, ha dit.

Aquesta nova aventura sortirà demà a la venda i la directora editorial ha remarcat que “Stilton és un fenomen bastant impressionant a tot el món. El segon país on ven més és Espanya i també a Catalunya”.

Font:
Publicat al portal e-NOTÍCIES del 02/02/12

7 comentaris

  1. I que en voleu esparar d’aquesta gent que van roban personatges com Servant, Marco Polo, Colom, Lleonard i altres. Allo que els hi falta ho roban, personatges, historia, diners, el que sigui i nosaltres feliços i contents de tenir un deficit de 7.000 milions despres de que se’ns hagin quedat 22.000.
    EL 40% DELS IMPOSTOS QUE NOSALTRES PAGUEM SE’LS QUEDEN ELLS!!, ja els hi falta poc per anar a mitges però amb els gobernants que tenim al Parlament aviat hi arribarem.


  2. L’historia es repeteix després de més de mig segle. Abans era la Censura dels governs de Franco i quant semblava que ja estava enterrada amb la mort del Gran Censor del nostre país, en Manuel Fraga Iribarne, ara està ressorgint de la incultura d’uns probablement mediocres editors castellans, o al menys així ho estant demostrant. !!Visca Catalunya lliure!!


  3. DESPRÉS DE SENTIR A LA CARMEN CHACÓN, DESPAXANT-SE A GUST CONTRA CATALUNYA, JA M’HO CREC TOT. SOM UNA COLÒNIA D’ESPANYA..


    • I una colonia de les mes preciades, Necesiten els nostre parfum per disimular la pudor de merda que fan.JAN


  4. Quina vergonya… Sap greu, realment. Aprofito per acostar-te una reflexió pausada, reconeixent el detall d’aquest simple ratolí com la millor mostra de la utopia de l’Espanya plurinacional. Ens conviden a marxar, i ens hem de servir d’aquests exemples que gentilment ens cedeix Espanya per convèncer els que encara en dubten: http://superviventcatala.blogspot.com/2012/02/un-ratoli-descatalanitzeu-lo.html


  5. Pels espanyols Som maltractats, som odiats, som despreciats, som menyspreats…………només volen els nostres diners, i nosaltres només hem de fer algo molt simple que sigui aviat aquesta PROCLAMACIÓ DE LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA .


  6. i AQUÍ NO HI PODRIA HAVER UNA DENÚNCIA MULTIMILLONARIA, COM A RECLAMACIO DELS DRETS D´AUTOR. ES CLAR QUE LA SGAE ESTA AL PAIS VEHI I BASTANT PUTREFACTE. JAN.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: