h1

5000 al facebook!

Octubre 2, 2011

Avui fa molt sol a Palamós i tot i haver pogut dinar a la terrassa, m’he quedat amb les ganes de poder donar-me un bany. Son les coses de la feina. Això si, he pogut dedicar una estona a navegar per internet i contestar tots els correus que de vegades escanyen la meva bústia.

He de dir-vos a tots que estic gratament sorprés perquè m’ha passat ua cosa que ni hagués imaginat fa uns mesos: He arribat a 5000 amics al facebook!!!

Això que pot semblar una tonteria i que no es precisament gens fàcil d’aconseguir, perquè tot i no buscar-ho, ho he fet simplement mantenint una bona relació amb tothom que s’ha apropat a la nostra feina i que ha volgut conèixer la nostra tasca.

En aquests darrers anys, hem aconseguit situar el Cercle Català d’Història com una entitat de referència i on son els resultats i la trajectòria de la nostra feina la que ens avala.

Òbviament hem trobat gent contraria com no podia ser d’altre manera, però com sempre diem, amb arguments i amb un discurs clar, es pot arribar a qualsevol lloc.

Actualment estem duen a terme una feina de creixement i de salt a l’estranger i en els propers mesos esperem obtenir resultats.

Per tot el vostre suport i per tot el vostre apreci, moltes gràcies a tots! No pensem deixar que ens tornin a reescriure la història.

Joaquim Ullan

Anuncis

2 comentaris

  1. Enhorabona !!! El que expliques és una bona notícia, per a tú, per Catalunya i per tots nosaltres els catalans. Crec que d´una manera molt lenta flota una especie de canvi. Jo, i sembla que alguns més tampoc volem que ens tornin a esborrar la nostra història i el nostre país. Vui pensar que les circumstàncies són una mica millors i que els catalans ho veurem més clar, encara que no em faix il.lusions estic convençuda que ara tot depén molt de nosaltres, ens en donem compte? cadescun cal que sigui el seu propi líder i no esperar salvadors, i llavors sortiran. Gràcies per tot el que fas.


  2. La pregunta difícil és: Com podries fer-los socis del Cercle Català d’Història?

    Marcel MañéDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: