h1

Obre la Granja Cristall – Espai del CCH

Juny 26, 2011

MÍTIC Gestió Cultural vol comunicar-vos la propera apertura d’un nou espai a Palamós (Baix Empordà), la:

GRANJA CRISTALL
i l’espai del:
Cercle Català d’Història

Benvolguts amics, ahir dissabte 25 de juny, vam obrir a Palamós (Baix Empordà), la Granja Cristall, un local gestionat per la nostra empresa, MÍTIC Gestió Cultural, que alhora engloba en el seu interior, la botiga “L’Almirall”, una mena d’espai on també podreu trobar llibres, reproduccions de mapes, reportatges, objectes de regal, samarretes, i moltes altres coses, totes elles, relacionades amb la història del nostre país i en especial amb la marina catalana de totes les èpoques.

Aquest espai és també, un punt d’informació del Cercle Català d’Història, des d’on informar a totes les persones interessades, sobre les diferents activitats que regularment s’organitzen, com per exemple, xerrades, tertúlies, rutes guiades, etc.

Amb tot això, la Granja Cristall, és un lloc ideal on gaudir d’un bon cafè, un bon esmorzar o d’unes bones tapes, i retrobar-se amb la història del nostre país gràcies a aquest espai que des d’ara està a la vostra disposició.

Segons Eva Sans, Directora General de MÍTIC Gestió Cultural, i cap de recerca del Cercle Català d’Història, “Obrint aquest espai físic, cobrim una vella demanda del públic interessat en els treballs de la recuperació de la història de Catalunya que duem a terme des de fa anys“.

Des de MÍTIC Gestió Cultural, continuem avançant en la idea de treballar en pro de la nostra història i de la seva recuperació, i en el fet de crear espais on poder apropar aquesta al gran públic. Aprofundir en la recerca, treballar en la creació d’espectacles, activitats o productes, i crear espais de trobada,  són les fites en las que ara per ara, treballem sense aturar-nos.

Us hi esperem a tots!

Joaquim Ullan

 

3 comentaris

  1. Felicitats!


  2. ENHORABONA!!! em sembla una molt bona idea, en temps dífícils només el coratge ens pot salvar!!! Molta sort i que l’experiència sigui enriquidora en tots els aspectes!
    Una forta abraçada!
    Sílvia Grau


  3. En http://www.mitic.cat no he sabut trobar la notícia de l’obertura de la Granja Cristall.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: