h1

Cristòfor Colom, ara polonès: Poden ser els investigadors corruptes?

Desembre 5, 2010

Com veuran en el següent article que adjunto tot seguit, del portal anglès THE TELEGRAPH, ara resulta que Colom era fill d’un rei polonès, exiliat i que com sempre, ocultà el seu origen per protegir el seu pare.

En el darrrer any hem tingut a més d’aquest llibre que parla del Colom polonès, un altre que el fa criptojueu, un que el fa de la Corona d’Aragó però de la zona “no nacionalista” (cony!), i més que vindran…

Davant de tanta manipulació i de tanta tonteria, la pregunta és, fins on arriba la inutilitat de diversos investigadors que no veuen el que tenen davant, i on comença una autèntica situació de corrupció intelectual, amb manipulació de dades, distorsió de la realitat i tot el que vulguin vostès.

En aquest article que segueix, fins i tot ens parlen d’un suposat escut amagat en una mànega de l’almirall, en una pintura que és troba a l’alcàsser de Sevilla. Llàstima que no veiesin las banderes catalanes que hi apareixen en aquell mateix lloc mostran la sortida de les caravel·les cap al nou món, en la sala de tapissos de Carles I i Felip II, com ja vam explicar i mostrar en les cròniques que vam fer des de la capital andalusa.

Evidentment, qui no vol, mai no veurà res. Ja ho deia napoleó: “La veritat té limits, l’estupidesa no”.

Article:

Cristòfol Colom era fill del rei de Polònia
Segons proclama un nou llibre, l’explorador, Cristóbal Colón, va ser el fill d’un rei polonès que viuen a l’exili a Madeira i va ocultar les seves arrels reals per protegir el seu pare. 

Per Fiona Govan a Madrid – 28 novembre 2010.

Un historiador portuguès creu haver resolt el misteri de 500 anys de la veritable identitat de l’aventurer després d’una investigació exhaustiva dels documents medievals i cròniques.  Els orígens de l’home que va descobrir les Amèriques ha estat un tema d’especulació.

Escriptors contemporanis van afirmar que el seu lloc de naixement era el port italià de Gènova, dins d’una família de teixidors de llana, però durant segles s’ha afirmat que ell era originari de Grècia, Espanya , França, Portugal i fins i tot d’Escòcia.  Altres van afirmar que els seus orígens estaven amagats perquè era jueu o perquè era un agent secret doble que treballava per a la família reial portuguesa.

Però l’última teoria suggereix que el gran navegant, que va morir el 1506 després de quatre viatges al Nou Món, era en realitat de sang real: el fill del rei Ladislao III, qui va ser assassinat suposadament a la batalla de Varna a 1444.  En el seu tercer llibre sobre el tema Manuel Rosa, qui porta 20 anys investigant la vida de Colom, suggereix que Vladislav III va sobreviure a la batalla amb els otomans, va fugir a viure a l’exili a l’illa de Madeira, on era conegut com “Enrique l’alemany “i es va casar amb una noble portuguesa.  En Rosa creu que una conspiració es va acordar per “amagar els orígens d’en Colom i per protegir la identitat del seu pare. ” es Corts europees sabien qui era i van mantenir el seu secret per les seves pròpies raons”, ha afirmat l’investigador de la Universitat de Duke, a Carolina del Nord.

La nostra comprensió de l’identitat d’en Cristòfor Colom ha estat des de fa 500 anys sobre la base d’informació errònia. No hem pogut resoldre el misteri, ja que estàvem buscant a l’home equivocat, degut a les mentides que es van difondre intencionalment per ocultar la seva veritable identitat,” ha declarat el sr Rosa al The Daily Telegraph.

El seu naixement d’alta cuna explicaria com Colom va ser capaç de casar-se amb la filla d’un noble portuguès 15 anys abans que es va proposar de provar que el món era rodó. “El matrimoni va ser aprovat pel rei de Portugal, cosa que mai podria haver passat si creiem el mite que Colom arriba en un naufragi a Portugal”, explica el Sr Rosa en el seu llibre ” Colon: La Historia Nunca Contada “,  publicat a Espanya el mes passat.

“El seu coneixement de la geografia, l’astronomia, l’àlgebra, la cartografia i fins i tot el fet que ell va utilitzar un codi xifrat secret per comunicar-se amb els seus germans, tots apunten a la millor educació. Va ser clarament un estudios ben format i no un erudit autodidacta com diu el mite”

El Sr Rosa afirma haver demostrat que el testament amb data 1498 en que Colom va escriure “sent jo nascut a Gènova” es va “fabricar” 80 anys després de la seva mort pels italians amb el nom de Colombo que volien reclamar la seva herència.  Una altra evidència que reforça la teoria del sr Rosa es la similitud del escut d’armes d’en Colom  amb el del rei de Polònia, i una pintura de l’explorador situat al Alcàsser de Sevilla on s’oculta una corona a la màniga.  I el fet que ell era “vermell de pèl, de pell clara i ulls blaus – les característiques comunes a Polonia.

El següent pas és tractar de demostrar la nissaga real d’en Colom per l’extracció d’ADN de les tombes dels reis polonesos i comparar-lar amb el de l’explorador, el fill del qual es enterrat a la Catedral de Sevilla.  “He fet una sol licitud de la catedral de Cracòvia per examinar les restes de la tomba de Vladislav II, que podria ser l’avi de Colom per a provar la veritat de la meva teoria”, va dir Rosa.

Un projecte iniciat fa cinc anys per descobrir els veritables orígens de Colom amb les comparacions d’ADN entre la família i els possibles descendents resultaren no concloents.  Un equip de científics van prendre mostres de la seva tomba a Sevilla i dels ossos pertanyents al seu germà i fill i els van comparar amb la composició genètica de 477 persones que viuen a tot Europa amb cognoms que es creu son variants modernes de Colom.

Font: Portal THE TELEGRAPH

4 comentaris

  1. Vull adreçar-me al company que ha escrit aquest petit article sobre l’autor portuguès que diu que En Colom era el fill d’un rei polonès. M’agradaria publicar l’article al nostre web. I m’agradaria saber qui l’ha escrit (el nom real) i si el podíem publicar.
    Ja m’ho direu. Rebeu, mentrestant, unes salutacions ben cordials.
    Jordi Bilbeny


  2. Voleu dir que no juga amb allò tan suat de Polònia i Catalunya? de ‘Polacs’ = a Catalans


  3. Jordi Bilbeny, primero debes leer el libro COLÓN: La Historia Nunca Contada, para después poder escribir sobre las teorías de su autor. Solamente las nuevas informaciones sobre Felipa Moniz es razone para leerlo. Es impresionante!


  4. No tinc paraulesDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: