h1

El principi del final

Octubre 29, 2010

El nostre poble pateix des de fa d’alguns segles, d’una falta d’autoestima esgarrifosa, però essent això una veritat com un temple, també és cert que alguna cosa ha començat ha canviar. Hi ha qui ha pensat que aquest poble que un dia va dominar la mediterrània, que va conquerir l’atlàntic, i que va crear una nació d’homes lliures en una època en que això era simplement una utopia, ja no aixecarà mai més el cap. Pobre il·lusió!

Avui us presento dos vídeos, plens de sentiment, de rauxa i de sentit comú. El poble s’ha posat en marxa i crec que més d’un polític s’hi quedarà pel camí. A personatges detestables com l’Alícia Sánchez Camacho o tan d’altres que van per la vida amb la disfressa de catalans però que simplement són uns unionistes de soca-rel, que insulten la nostra intel·ligència dient-nos que defensen els nostres drets, els hi dediquem aquests vídeos que son plens de dues coses que ells mai tindran: amor al país, i valentia per defensar-lo i per passar a l’atac.

En el primer vídeo, veureu l’excepcional “Lipdub” per la independència què han fet a Vic i que ha batut el record del món pel que fa al número de participants. I en el segon, una de les darreres aparicions del mestre Joan Solà, que ens dona una lliçó de coratge, i de saber ser català. Per a ell tot el nostre respecte i estima. Des d’allà dalt, ben aviat veurà aquest país alliberat. Llavors ja li preguntarem que fem dels nostres polítics!

Felicitats Vic, gràcies professor!

Joaquim Ullan

2 comentaris

  1. El problema mes gran que tenim a Catalunya es que quasi no quedem gent que pensem en Catalá. Desde la Dictadura no hem pogut aixecar el cap perque els diferents partits politics del pais vehí ja s´han preocupat de invadir-nos. La quantitat de autobusos plens de inmigrantes que el PP va enviar desde Andalusia directamente a Catalunya va empastifar la nostra terra de gent enganyada. No mes heu de veure la distancia que la alicia te desde el nas a la boca i podeu veure el morro que te el PP. Joan Llimona


  2. El problema està en que no tindrem una llibertat plena, per molt que ho diguin els animals polítics, fins que la resta de la península ibèrica no entengui d’una vegada per sempre que som catalans i no espanyols, que som fills de Catalunya i no d’una nació opressora que no ens estima, solament vol els nostres diners.
    Visca Catalunya lliura i independent.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: