h1

Declaracions reveladores dels actuals monjos de “La Ràbida”

Octubre 19, 2010

Avui us presento un vídeo d’uns 3 minuts de durada i fet per algú que es diu “España Vale Producciones”. Aquest vídeo ens apropa ni més ni menys, que als monjos del monestir de la Ràbida. Un d’ells, el que veureu en el vídeo, fa una aportació transcendental per a qualsevol recerca colombina. Concretament, ens explica el secret que tenien els mariners castellans per superar a la resta de mariners del món, i ser capaços d’arribar a Amèrica. Estem parlant d’una tecnologia massa avançada per a aquella època i per a la resta dels mortals: Els embotits.

Desprès d’haver superat l’espasme provocat en el meu aparell psicomotriu per aquesta aportació tan brutal, he hagut de reposar uns minuts per respirar. M’ha calgut un xarrup de Rom Colom (el de la Xecna) per mirar de recuperar definitivament el pols.

Sempre havia pensat que per aconseguir una empresa d’aquest tipus calia una organització i una infraestructura brutal. Constructors de naus, mestres d’axa, cosmògrafs, cartògrafs, grans navegats, així com poder reial, jurídic, administratiu, i un llarg etc de coses. Ara m’acabo d’adonar de què tot això no val per res si tens un bon chopped, xistorra o similar! Menys mal que no menjaven Pata Negra!

Sincerament, faig autèntics esforços per tractar de ser seriós però benvolguts, els derroters que han agafat els temes colombins o relatius a la descoberta i colonització d’Amèrica, com podeu veure en els darrers articles que he publicat, són realment de traca i mocador. Apropar-se a la realitat d’aquesta farsa, fa fins i tot, posar els cabells de punta. Acabarem abocats a la beguda!

 

Joaquim Ullan

4 comentaris

 1. Benvolguts/des:

  Preguem a tots els Déus per les ànimes errades!!!
  Ho sento però no em puc reprimir.
  Tothom sap – i suposo que els cultíssims frares també – que els pebrots van arribar d’Amèrica, procedents de Mèxic i Brasil, entre altres llòcs.
  Però quan?
  Heus ací el dilema. Segurament després del descobriment, tal com diu la lògica.
  Es veu que això pot esdevenir una autèntica qüestió de pebrots!!!!
  Deixem-ho!
  Estimats: Salut i valor a tots/es.
  Petons
  Pere Palau


 2. Que fort!
  Lo bo és que s’ho creuen!!
  Com voleu que anem bé?
  És impossible que obrin els ulls, només volen creure les seves pròpies mentides.


 3. Joaquim, només un apunt lingüistic: l’expressió “menys mal” és incorrecta en català, és un calc del castellà “menos mal”. L’expressió catalana correcta que hem d’emprar és “encara rai” o “encara sort”.


 4. també diu que les taronjes van ser capdalts… per l’aportació de vitamina C i curiosament dons hauriem de donar les gràcies a València… i no pas a Castella…

  un altre curiositat es que han suprimit les banderes que coronen les embarcacions… daltra banda hagueren quedat en evidència ja que haguesin tingut que posar les barres catalanes

  salutDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: