h1

Una de detectius

Setembre 26, 2009

Per en Miquel Manubens
http://benplantat.blogspot.com/

Hores i hores de safareig aquesta setmana ha dedicat la servil premsa (i ràdios, i televisions) a escampar l’assumpte dels detectius del Barça i del Sr. Del Palau de la Música.

Per si no ho sabeu el tema dels detectius del Barça es un tema d’una empresa que s’ha de solucionar o be amb criteri empresarial, o be amb una denuncia a la policia i pari de comptar. Com a molt els socis podrien preguntar perquè una investigació amb fins electorals, per tant d’interès privat, l’ha de pagar el Club. O es que algú es pensa que en Nunyes no va gastar fortunes en detectius?. O es que la gent no recorda que algun candidat electoral es retirà tant aviat quelcom li va fer arribar un dossier?

Tot això hagués sortit a la llum de no opinar en Laporta sobre el projecte d’en Carretero? Evidentment que no, dons fins ara almenys dos partits del Star Sistem pensaven que en Laporta era dels seus.

Lo del Palau es fort, però miri, també es un assumpte privat. En Millet es un xoriço, però tots els que sabien i ara diuen que tal o qual cosa valia menys, i en tots aquets anys han callat, que son?.
O es que la gent te poca memòria i no recorda que a la premsa groga espanyola es va parlar de que la Jurado i la Pantoja cobraven en negre, i plas, just desprès van actuar al Palau de la Musica? Lloc per cert molt adient per a la musica de les dues “artistes”.

Per a mi que els partits, a la vista que les comissions de la construcció han desaparegut, estan buscant on mes fotre les grapes, i miri per on li ha tocat a un dels tontos, amic de la FAES, i a sobre tiren merda sobre els símbols del catalanisme. Cercle perfecte.

Ja posats en la setmana del ventilador, els medis desinformatius tiren merda també sobre la Pilar Rahola, i les seves encertades opinions sobre la “normalització” de Hitler, normalització que a mi sempre m’ha semblat fastigosa, dons si el fill de la Najat Al Hachmi ha de saber com era Franco pel Polònia anem arreglats.

I perquè tota aquesta voràgine informativa?. Dons miri fàcil, els que realment manen al país, o sia el Zaragoza i el Iceta (grans deixebles d’en Goebels), tenien necessitat de tapar informativament l’assumpte dels “informes” sobre “la sexualitat del cargol de Viver i Serrateix”, o el “creixement de l’ombra dels semàfors del encreuament Aragó-Padilla”, i això es tant bestia que fins i tot el títol de molt d’ells ja es per a avergonyir a qualsevol persona honesta i que nomes demostra la prepotència del govern tripartit.

I tota aquesta setmana a qui li devem tanta informació però amb tanta desproporció? Dons als “tarugos” de tots els periodistes del país, exceptuant molt pocs, que en comptes de ser el Quart Poder, es passen el dia al servei de la Màfia de Nicaragua, i el que es pitjor, molts d’ells sense adonar-se’n.

O sigui, a partir d’ara no us estranyeu si surten noticies sobre que en Barrera mata les mosques amb la ma, i assistim a grans debats sobre el tema, o que en Joel Joan te un rotllo amb dues bessones transsexuals, o potser també surti l’informe policial veritable que demostrarà que en Eric Bertran agredí a 20 guàrdies incivils que anaren a casa seva a vendre cupons per a beneficència dels orfes del gloriós cos. Tot val per fotre al “nacionalisme”.

Paral·lelament la nostra premsa ens informarà que en Paz Dorado (un senyor que va robar molt mes que en Millet i que va tornar també una xifra semblant, i que la Generalitat desistí de l’acusació) serà nomenat “empresari català de l’any” o es descobrirà que el “seu” president, Pepe Montillone, te un I.Q. igual al d’Albert Einstein.

Amb aquesta premsa tot es possible. Tu diràs, i mes, perquè desgraciadament la premsa del país ( i la del país veí mes encara) depèn totalment de les subvencions, i si no que li preguntin al e-noticies o a el Triangle, el majors escampadors de merda del país.

Anuncis

One comment

  1. Completament d’acord amb tu. Hem de fer com Ulises, lligar-nos ben fort al nostre objectiu, la independència, i no deixar que els cants de sirena ens distreguin d’assolir-lo.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: