h1

Cristòfor Colom i la vila de Pals: La història mai explicada de la descoberta d’Amèrica

Setembre 9, 2009

(Ruta recomanada pel DIARI DE GIRONA)

“A finals del segle XV, els germans Colom de Barcelona fan costat a les institucions catalanes en la guerra civil que enfronta a aquestes amb el rei Joan II. Anys després, la història ocultarà la gesta catalana de la descoberta d’Amèrica. Vine a conèixer al més gran dels almiralls catalans i als personatges de la gesta més gran de la humanitat.”
  
  Amb l’objectiu de donar a conèixer la veritat històrica sobre el descobriment d’America i la participació real dels catalans, així com la relació i vinculació de la vila empordanesa de Pals en el tema, el Cercle Català d’Història està duent a terme des d’aquest estiu, la ruta “Cristòfor Colom i la vila de Pals: La Història mai Explicada de la Descoberta d’Amèrica”. Amb tot això i degut a l’expectació i l’interès que la mateixa ha despertat, hem decidit prolongar aquesta ruta guiada durant la tardor vinent.
  La ruta Colom, és una ruta promoguda, dissenyada i realitzada integrament pel Cercle Català d’Història. És una ruta que pretén explicar a traves de punts importants de la vila de Pals, la relació i vinculació de l’almirall amb aquesta vila així com elements claus i bàsics per entendre perquè, el projecte de la descoberta d’Amèrica fou totalment català.
  El contingut de la ruta es fonamenta en les investigacions dels darrers anys de diversos investigadors així com en les noves i constants aportacions per part del Cercle Català d’Història, que fan que cada dia aquesta història pugui arribar a més gent.
  El Cercle Català d’Història, ofereix la possibilitat de realitzar aquesta ruta, en grups organitzats i amb la possibilitat opcional, de fer-ho amb un pack que inclou “ruta + dinar/sopar” en un restaurant del casc antic (el Pedró), per degustar un bon àpat i gaudir d’unes vistes inmillorables de l’entorn de l’antiga Vila Reial de Pals.
  
  “Vine a conèixer una mica més l’oblidada guerra civil catalana de finals del segle XV; els personatges que hi lluitaren i els seus motius; els germans Colom, els capitans Ianes Pinçon, els personatges de Joan de Coloma, Lluís de Santangel, Joan Pere i molts d’altres que et mostraran la realitat d’una història que va fer gran aquest país i als qui larealitzaren.”
  
RESERVEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE!!!
  

  • Horari: 19:00h. Dissabtes en català (durant setembre). A partir d’octubre, horaris a convenir per grups.
  • Durada: 75-90 minuts
  • Preu: Ruta: Adults – 10€ / Nens (4-12) – 6€
    Pack “Ruta + Restaurant” : A partir de 25€ (Diferents menús a disposició).
  • Info: Cercle Català d’Història – Tlf 690 381 496 / 619 579 870 – info@cch.cat
  • Tickets i lloc de sortida (durant setembre): Botiga L’ALMIRALL (c/ de les Placetes núm.1 – Al costat església de Sant Pere)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: